Jong PSV opent eind augustus tegen Excelsior

Jong PSV opent eind augustus tegen Excelsior
2 min
Jong

Het competitieprogramma van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie is bekend. Jong PSV start met een thuisduel op PSV Campus De Herdgang tegen Excelsior op zaterdag 29 augustus.

Volledig schema
Het talentvolle team van coach Peter Uneken is inmiddels gestart met de voorbereiding op de competitiestart. Na de eerste wedstrijd tegen Excelsior volgen twee uitduels tegen resp. Jong AZ en Jong Ajax. Bekijk hier het volledige programma!

Losse kaartverkoop per duel
Er is besloten om voor de thuisduels van Jong PSV geen Jong PSV Seizoen Club Cards te verkopen. Met de inachtneming van de richtlijnen van het RIVM is het mogelijk om 380 personen toe te laten bij een thuisduel op PSV Campus De Herdgang. Door de beperkte bezoekersaantallen is er gekozen voor losse kaartverkoop per thuisduel. Op die manier hopen we toch zoveel mogelijk supporters de kans te geven om een wedstrijd van Jong PSV bij te wonen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 5,00 per stuk.

Uiterlijk twee weken
De kaartverkoop start uiterlijk twee weken voor een thuisduel via PSV.nl/tickets. We sturen in de komende periode regelmatig een nieuwsbrief uit over de beschikbaarheid van tickets. Wil je op de hoogte blijven? In je account kun je aangeven dat je mails over Jong PSV & PSV Jeudgopleiding wenst te ontvangen.

Indien op een later moment de maatregelen versoepelen, overweegt PSV de verkoop van seizoenkaarten alsnog op te starten.