Jong PSV op zoek naar winst bij Jong FC Utrecht

Artikel
Jong PSV op zoek naar winst bij Jong FC Utrecht

Op Sportcomplex Zoudenbalch speelt Jong PSV vanavond de vierde wedstrijd van de Keuken Kampioen Divisie. Jong FC Utrecht is vanavond de tegenstander als de ploeg van Peter Uneken op jacht gaat naar de eerste zege van het seizoen.

Valse start
Jong PSV moet nog op gang komen in de Keuken Kampioen Divisie. Uit de eerste drie wedstrijden wist de ploeg slecht één punt te pakken, bij het gelijkspel tegen FC Den Bosch. De uitwedstrijd tegen Almere City werd met 3-2 verloren en thuis op PSV Campus De Herdgang was MVV Maastricht met 0-1 te sterk.

Madueke
Noni Madueke maakte maandag zijn profdebuut voor Jong PSV tegen MVV Maastricht. Ook Mark van Bommel heeft de kwaliteiten van de rappe buitenspeler gezien en hem meegenomen naar Cyprus voor de uitwedstrijd tegen Apollon Limassol, samen met Justin de Haas en Amar Catic. De drie komen niet op tijd terug om mee te kunnen doen bij de wedstrijd van vanavond. Mathias Kjølø en Nigel Thomas van PSV O19 zitten wel bij de selectie. Kjølø kan vanavond debuteren in het profvoetbal.

Bekijk ook

Kijk hier PSV TV aflevering 1

Video

Top 10 Goals | Jeslynn Kuijpers

Video