Jong PSV op bezoek bij hekkensluiter

Artikel
Jong PSV op bezoek bij hekkensluiter

Jong PSV neemt het maandagavond op tegen FC Dordrecht. De ploeg van Peter Uneken wacht al een tijdje op een zege en dus komt de krachtmeting met de nummer 20 van de Keuken Kampioen Divisie op een goed moment.

Drietal niet beschikbaar
Uneken moet het in Dordrecht stellen zonder Mathijs Tielemans, Jenson Seelt en Fode Fofana. Het trio kampt met een blessure, waardoor de wedstrijd van maandagavond te vroeg komt. Verder reist de ploeg met een fitte groep van negentien spelers af naar Zuid-Holland. Onder de lat beschikt Jong PSV over Vincent Müller en Kyan van Dorp.

Vertrouwen putten uit eerdere edities
Beide ploegen zijn het kalenderjaar begonnen met een nederlaag, maar voor Jong PSV bieden de laatste drie ontmoetingen in Dordrecht vertrouwen. Vanaf 2016-2017 won de belofteploeg van PSV namelijk alle ontmoetingen in Zuid-Holland tegen De Schapekoppen. Vorig seizoen werd dit duel niet gespeeld, door het stilleggen van de competitie.

De aftrap van FC Dordrecht - Jong PSV is om 21.00 uur in het Riwal Hoogwerkers Stadion. De wedstrijd is live te volgen via ESPN.