Jong PSV ontvangt Telstar

Artikel
Jong PSV ontvangt Telstar

Voor Jong PSV staat maandagavond een thuiswedstrijd op het programma. Op De Herdgang is Telstar te gast, de aftrap is om 20.00 uur.

Vloet en Jozefzoon
Pascal Jansen kan tegen de ploeg uit Velzen beschikken over een zo goed als fitte selectie, alleen de langer geblesseerde Nikolai Laursen ontbreek nog. Vanuit de PSV-selectie sluiten vanavond Rai Vloet en Florian Jozefzoon aan. Voor Jozefzoon alweer zijn derde optreden sinds zijn rentree in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op 16 oktober jongstleden. Voor de rest zal Jansen vanavond geen beroep doen op de spelers van Onder 19, die dinsdag om 16.00 uur in de UEFA Youth League tegen VfL Wolfsburg O19 aantreden.

De laatste editie van Jong PSV tegen Telstar op De Herdgang eindigde in een 1-1 gelijkspel | © Pics United De laatste editie van Jong PSV tegen Telstar op De Herdgang eindigde in een 1-1 gelijkspel | © Pics United

Herdgang, 20.00 uur
Jong PSV speelde afgelopen week nog in de Premier League International Cup tegen Villarreal O21 en verloor met 4-0. Telstar kwam in actie in de derde ronde KNVB beker en verloor in eigen huis met 1-0 van AZ. Vorig seizoen eindigde het duel op De Herdgang in een 1-1 gelijkspel. De aftrap is vanavond om 20.00 uur en de wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze wedstrijd kosten slechts € 5,- per stuk. De verkoop vindt plaats vanaf 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd aan de kassa van het sportpark. Bij wedstrijden op de Herdgang geldt een vrije verkoop, er is dan geen PSV Club card nodig om kaarten te kopen. De wedstrijd is vanavond tevens live te zien op FOX Sports 1 vanaf 20.00 uur.