Jong PSV ontvangt Sparta Rotterdam

Jong PSV ontvangt Sparta Rotterdam
2 min

Voor Jong PSV staat vrijdagavond wederom een mooie wedstrijd op het programma. De beloften van trainer Pascal Jansen ontvangen op sportcomplex De Herdgang het Sparta Rotterdam van trainer Alex Pastoor. De aftrap van de wedstrijd is om 20.00 uur.

Weerzien met Sparta Rotterdam
Voor Jong PSV is het duel met Sparta Rotterdam in een aantal opzichten bijzonder. Allereerst voor Jansen zelf. In het verleden stond de coach van Jong PSV als assistent voor de Rotterdamse groep. Daarnaast waren Jong PSV’ers Suently Alberto en Laros Duarte ooit actief in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Voor hen wordt het daarom sowieso een wedstrijd met een bijzonder tintje. Voor de anderen staat er vooral prestige en natuurlijk de winst op het spel tegen de oudste club uit het Nederlandse profvoetbal. Jong PSV bezet zelf momenteel de zesde plaats op de ranglijst en dat is gezien de zware seizoenstart met wedstrijden tegen titelkandidaten FC Volendam, Go Ahead Eagles en voormalig eredivisieclubs RKC Waalwijk en VVV-Venlo zeker geen slechte prestatie.

Spartanen hopen op betere tijden
Sparta Rotterdam is de huidige nummer twee van de ranglijst en lijkt na jaren van sportieve misère de weg naar boven weer te hebben gevonden. De Rotterdammers zijn het seizoen met een tweede plaats na vijf wedstrijden uitstekend begonnen.  De ploeg van Pastoor verloor bovendien nog niet, driemaal werd er gewonnen, twee keer gelijkgespeeld. De doelcijfers daarbij: 13-4. Daarmee zijn de Spartanen misschien wel op weg naar een mooi seizoen.

Bezoek de wedstrijd
Natuurlijk hoop Jong PSV tijdens deze wedstrijd op jouw steun. Een losse kaart voor de wedstrijd kost € 5,-. De verkoop vindt plaats vanaf 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd aan de stadionkassa. Daarnaast kun je ook bij PSV kaartverkoop, ingang 11 van het Philips Stadion terecht voor een ticket voor het duel. Er geldt een vrije verkoop, dat betekent dat er geen PSV Club card nodig is om kaarten te kopen.