Jong PSV ontvangt MVV Maastricht

Jong PSV neemt het maandagavond in het Jan Louwers Stadion op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd tussen de nummers veertien en zestien van de Jupiler League begint om 20.00 uur.

Hard onderuit in Doetinchem
Afgelopen vrijdag nog speelde Jong PSV een uitwedstrijd bij De Graafschap, die met 5-0 verloren ging. In de rust keek de ploeg van hoofdcoach Darije Kalezic al tegen een 2-0 achterstand aan. Vanavond krijgt Jong PSV de kans om zich te revancheren tegen MVV Maastricht, dat vrijdag eveneens geen optimaal resultaat behaalde. Het speelde thuis met 1-1 gelijk tegen de nummer laatst RKC Waalwijk.

Ongeslagen reeks
Hoewel MVV niet de volle buit pakte tegen RKC Waalwijk, is het al vier duels ongeslagen. Voor RKC won de club de uitwedstrijden bij Fortuna Sittard (0-3) en Jong Ajax (1-3). Daarvoor speelde MVV thuis nog gelijk tegen Helmond Sport (1-1). De laatste keer dat de ploeg van hoofdcoach Ron Elsen verloor, was op bezoek bij De Graafschap. MVV stapte met een 3-1 nederlaag van het veld.

Krappe nederlaag in Maastricht
De eerste uitwedstrijd van dit seizoen voor Jong PSV was bij MVV Maastricht. Die ging met 2-1 verloren. Jong PSV kwam via Jetro Willems nog op een 0-1 voorsprong, maar voor de pauze had MVV het tij al gekeerd. Zes minuten na de 0-1 kwamen de Limburgers op gelijke hoogte via Sven Braken en in de blessuretijd van de eerste helft maakte Davy Brouwers er 2-1 van. Momenteel is Jong PSV al vier duels zonder zege. De laatste winst dateert van zondag 15 februari, toen Sparta Rotterdam met 0-2 werd verslagen.

Kaartverkoop
Op de wedstrijddag vindt er vanaf 18.00 uur kassaverkoop plaats bij de stadionkassa’s van het Jan Louwers Stadion. Tevens zijn er in de voorverkoop kaarten verkrijgbaar in de PSV FANstore. Per PSV Club Card kunnen twee toegangskaarten worden gekocht, de prijs bedraagt € 5,00 per stuk.