Jong PSV ontvangt gedoodverfde titelkandidaat

Jong PSV ontvangt gedoodverfde titelkandidaat
2 min
Jong

Jong PSV wacht maandagmiddag een zware kluif. Drie dagen na het verloren duel tegen Helmond Sport komt SC Cambuur op bezoek op PSV Campus De Herdgang. De manschappen van Peter Uneken moeten goed voor de dag komen voor een resultaat tegen de Leeuwarders.

Selectie
Vergeleken met drie dagen terug zijn er weinig bijzonderheden in de selectie. Net als tegen Helmond Sport, komt Joël Piroe Jong PSV versterken vanuit de A-selectie. Daarnaast voegt Emmanuel Matuta zich weer bij de selectie na een periode van afwezigheid. De goalies voor het duel zijn Maxime Delanghe en Kyan van Dorp. Richy Ledezma zit, logischerwijs, niet bij de selectie. De Amerikaan speelde zondagavond tegen Sparta Rotterdam ruim een uur mee bij PSV.

Titelkandidaat
Op Eindhovense bodem bleek SC Cambuur in het verleden vrijwel altijd een maatje te groot voor de belofteploeg van PSV. Vier keer eerder werd het duel op PSV Campus De Herdgang gespeeld, drie keer wonnen de Friezen en eenmaal eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Een overwinning zou Jong PSV goed uitkomen, aangezien dat de laatste drie duels niet lukte. Als SC Cambuur wint, is het drie punten los van nummer twee Almere City.

De aftrap van Jong PSV - SC Cambuur is maandag om 16.30 uur. De wedstrijd is live te volgen via FOX Sports 1.