Jong PSV onderuit in Kralingen

1 min

In zeven duels pakte Jong PSV slechts vier punten. Op bezoek bij Excelsior moest de formatie van trainer Peter Uneken de volle buit pakken, maar een zwakke eerste helft deed Jong PSV de das om.

Vroege tegengoals
Na tien minuten keek Jong PSV al tegen een 2-0 achterstand aan. De ploeg van Uneken kwam niet in de wedstrijd en zag de gastheer na een half uur uitlopen naar 4-0. Opvallend detail aan de doelpunten van Excelsior was dat elke goal vanuit een standaardsituatie werd gescoord.

Goede tweede helft
Jong PSV kwam goed uit de startblokken in de tweede helft. Na een kleine twintig minuten zorgden Robin Lauwers en Cyril Ngonge voor een wat dragelijke stand op het scorebord: 4-2. In de slotfase sloeg de thuisploeg nog één keer toe en eindigde het duel in 5-2.

Van de Meulenhof; Zeegers (85' Horvath), Soulas, Daverveld ©, Gloster, Gomes, Ngonge, Schoonbrood, Lauwers (74’ Wallenburg), Ledezma, Sidibe (45’ Theunissen)