Jong PSV met vaste kern tegen FC Den Bosch

Artikel
Jong PSV met vaste kern tegen FC Den Bosch

Jong PSV speelt vanavond een Brabantse derby bij FC Den Bosch. Keeper Yanick van Osch, kersvers lid van de A-selectie, komt het elftal van hoofdcoach Dennis Haar versterken. Haar beschikt verder over een bijna complete groep. Alleen Dani van der Moot ontbreekt nog met een enkelblessure.

Nog geen zege in Den Bosch
Het beloftenelftal van PSV gaat op jacht naar de eerste overwinning op FC Den Bosch in Stadion De Vliert. De laatste drie edities eindigden in een gelijkspel en de eerste wedstrijd werd verloren. De laatste drie thuisduels tegen de provinciegenoot won Jong PSV wel.

Achtste plaats
Jong PSV speelde maandagavond in het Philips Stadion met 3-3 gelijk tegen N.E.C. Nijmegen. Met dat behaalde punt kwam het totaal van de jonge ploeg uit op negen. Daarmee staat Jong PSV op een achtste plek. FC Den Bosch speelde vorige week ook al een Brabantse derby. De Bosschenaren wonnen met 1-0 op bezoek bij FC Eindhoven. FC Den Bosch staat met zeven punten uit zes duels op de dertiende plek.

De wedstrijd begint om 20.00 uur in het Timmermans Infra Stadion De Vliert en staat onder leiding van scheidsrechter Rob Langeland.

Bekijk ook

Top 10 Goals | Joëlle Smits

Video

PSV Work Out | Full kneeling Squat

Video