Jong PSV met jeugdige selectie tegen Utrecht

Artikel
Jong PSV met jeugdige selectie tegen Utrecht

Jong PSV speelt vanavond in de Jupiler League een uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Door de vele afwezige internationals, reist Dennis Haar met een jeugdige selectie richting Spakenburg.

Voor het eerste tijdens een interland
Luuk Koopmans, Marcel Ritzmaier en Bram van Vlerken zijn de ‘oudjes’ in de wedstrijdselectie, waarvan verder ook Robin Schoonbrood, Steven Theunissen en Baggio Wallenburg deel uitmaken. Tegenstander Jong FC Utrecht, de hekkensluiter in de Jupiler League, wist de laatste vier wedstrijden niet te winnen. Vorige week leed de ploeg van Robin Pronk nog een 5-2 nederlaag tegen FC Eindhoven. Het is voor Jong PSV de eerste keer dat het een wedstrijd speelt tegelijkertijd met een interland. De KNVB wilde het duel nog verplaatsen, maar FC Utrecht ging daar niet mee akkoord. Jong PSV-trainer Dennis Haar liet tegenover het Eindhovens Dagblad weten het voor kennisgeving aangenomen te hebben. “We houden ons niet bezig met dingen waar we geen invloed op hebben en willen graag voetballen."

Maxime Soulas start vanavond mogelijk in basis bij Jong PSV | © Photo-Prestige Maxime Soulas start vanavond mogelijk in basis bij Jong PSV | © Photo-Prestige

Aftrap 20.00 uur
De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Westmaat van IJsselmeervogels in Spakenburg en de aftrap is om 20.0 uur. De wedstrijd is niet live te zien op FOX Sports, dat Nederland - Engeland (kanaal 1), N.E.C. - De Graafschap (kanaal 2) en Fortuna Sittard - SC Cambuur op het programma heeft staan. Maar uiteraard wel te volgen via onze sociale kanalen.

Bekijk ook

TOP 10 GOALS | Alex

Video

PSV TV | Uitzending 29 mei 2020

Video