Jong PSV klopt Telstar in blessuretijd: 4-3

Jong PSV heeft drie punten overgehouden aan het treffen met Telstar. In blessuretijd schoot Vloet met zijn derde van de avond Jong PSV naar 4-3!

Vloet en Paal zetten Jong op voorsprong
Jong PSV trad op maandagavond aan tegen Telstar. Op De Herdgang zag het publiek na een kwartier spelen het eerste doelpunt van de avond. Leemans met een diepe bal op Vloet en hij werd in het passeren van zijn tegenstander naar de grond gewerkt. Vloet legde zelf aan vanaf de stip en faalde niet: 1-0. De bezoekers waren in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk, maar kwamen toch op gelijke hoogte. Een afstandsschot van Knol belandde achter doelman Bertrams: 1-1. Jong herpakte zich en ging weer op zoek naar de voorsprong. Tien minuten voor rust schoot Rommens hard op doel. Telstar-doelman Zonneveld liet de bal los en Paal reageerde adequaat: 2-1. De resterende minuten kende weinig bijzonderheden en dus gingen de mannen van Pascal Jansen met een voorsprong de rust in.

Jong PSV kwam op een 1-0 voorsprong via een benutte strafschop van Rai Vloet | © Pics United Jong PSV kwam op een 1-0 voorsprong via een benutte strafschop van Rai Vloet | © Pics United

Fraaie treffers Vloet, winst in blessuretijd
Jong PSV kon na rust niet lang genieten van de voorsprong. Maletic kon de bal vier minuten na rust achter Bertrams schieten: 2-2. Boljević kon kort daarna Jong weer op voorsprong brengen, maar zijn schot belandde op de lat. Na ruim een uur kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong. Tissoudali schoot een voorzet vanaf rechts binnen: 2-3. Daarna volgde een fase waarin het nog alle kanten op kon. Beide ploegen kregen kansen op een doelpunt, maar beide doelmannen wisten de bal vooralsnog uit het doel te houden. Toch wist opnieuw Vloet doelman Zonneveld te verschalken. Op fraaie wijze bracht hij Jong PSV op 3-3. En in blessuretijd was het opnieuw Vloet die Jong PSV naar de drie punten schoot. Een prachtige bal van afstand belandde in de hoek die doelman Zonneveld kansloos liet.

Florian Jozefzoon deed opnieuw wedstrijdritme op. Hij speelde de hele wedstrijd | © Pics United Florian Jozefzoon deed opnieuw wedstrijdritme op. Hij speelde de hele wedstrijd | © Pics United