Jong PSV kan kunstje niet herhalen en verliest in Utrecht

Artikel
Jong PSV kan kunstje niet herhalen en verliest in Utrecht

Drie dagen na de overwinning op de leeftijdsgenoten van Ajax nam Jong PSV het maandagavond op tegen Jong FC Utrecht. Een wedstrijd waar al flink wat pech aan vooraf ging doordat Vincent Müller in de warming-up al uitviel. En ook op het veld zat het, wat dat betreft, niet mee.

Penalty en blessure
Een déjà vu naar vrijdag in de eerste helft. Het was namelijk wederom de tegenstander die op voorsprong kwam. Deze keer duurde het echter minder lang voordat de ploeg van Ruud van Nistelrooy iets terugdeed. Vlak nadat Nigel Thomas geblesseerd het veld verliet was het Cheick Touré die een strafschop nauwkeurig binnenschoot. Daarna was er nog een enorme kans voor de thuisploeg, maar deze werd voor open goal gemist. 

Lege Handen
De tweede helft deed helaas niet denken aan die tegen Jong Ajax. Na vijf minuten stond er wederom een achterstand op het scorebord. Daarna waren er kansen over en weer, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de grootste voor de Domstedelingen waren. Lichtpuntje was het debuut van Simon Colyn, een 19-jarige spits uit Canada. Maar ook hij kon niet voorkomen dat Jong PSV Sportcomplex Zoudenbalch met lege handen moest verlaten. 

Müller, (77/Comenencia)Markelo, Van de Blaak, (86/Colyn)Vos, Oppegård; Kjølø, (77/Sealy)Matuta, (46/Timan)Doudah; Bakayoko, Touré, (37/Antonisse)Thomas.