Jong PSV in absolute slotfase onderuit

Jong PSV heeft een nederlaag geleden bij De Graafschap. De ploeg deed zeker niet onder voor de Superboeren, maar in de absolute slotfase dompelde Ralf Seuntjes Jong PSV in rouw.

Korte voorsprong
Jong PSV begon goed aan het uitduel met De Graafschap. De formatie van Uneken was in de beginfase gevaarlijk via Robin Schoonbrood en Ismael Saibari, maar het leverde geen goals op. In de slotfase van de eerste helft drong de thuisploeg aan. Toch was het Jong PSV dat op slag van rust de score wist te openen via Dennis Vos. Heel lang kon de ploeg niet genieten van de voorsprong, want Luis Felipe veroorzaakte een strafschop waardoor  Ralf Seuntjes de ruststand op 1-1 bepaalde.

Stand gehouden
In de tweede helft kwam de thuisploeg beter uit de startblokken dan Jong PSV. De Graafschap had veel balbezit, maar kreeg weinig kansen. Al was Seuntjes dichtbij een tweede treffer. Zijn harde schot eindigde net naast. In de laatste minuten van de reguliere speeltijd drong Jong PSV aan en kreeg het wel een aantal kansen die een goal op hadden kunnen leveren. In de absolute slotfase ging het echter mis voor Jong PSV. Vanuit een scrimmage besliste Seuntjes de wedstrijd: 2-1.

Müller; Luis Felipe (77' Kreekels), De Haas (C), Sambo (58' Zeegers), Vos (58' Gloster), Matuta, Ledezma, Kjølø, Schoonbrood (77' Kristinsson, Toure