Jong PSV heeft talenten terug tegen Volendam

Jong PSV heeft talenten terug tegen Volendam
2 min

Jong PSV reist vrijdag met een aanzienlijk bredere selectie naar Volendam dan waarover het maandag tegen Jong Ajax kon beschikken. Enkele spelers die het eerste duel na de winterstop misten, zijn weer aangehaakt voor de wedstrijd tegen de nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie.

Trainingskamp
Van het vijftal dat mee ging op trainingskamp met PSV 1 en daardoor de ouverture van 2020 niet kon meemaken sloten Tijn Daverveld, Justin de Haas, Richard Ledezma en Claudio Gomes deze week weer aan bij Jong PSV. Noni Madueke wordt voorlopig bij de A-selectie gehouden en is er daarom niet bij vanavond.

Start
Jong PSV kende maandag een alleraardigste start van het nieuwe kalenderjaar. De beloften speelden met enkele debutanten knap gelijk tegen Jong Ajax, dat meedraait aan kop van de Keuken Kampioen Divisie. Dat geldt ook voor FC Volendam. De ploeg staat onder leiding van oud PSV-speler Wim Jonk en won vier van de laatste vijf duels. Tegen Jong PSV lukte het de ploeg van Jonk niet om te winnen. Op PSV Campus De Herdgang was de ploeg van Peter Uneken eerder dit seizoen met 3-1 te sterk. In april van het jaar 2019, de laatste ontmoeting in Volendam, werd ook door Jong PSV gewonnen: 0-3.

JongPSV