Jong PSV gaat in Almere voor zevende plaats

Jong PSV gaat in Almere voor zevende plaats
2 min

Jong PSV speelt vrijdagavond in Almere zijn laatste wedstrijd van dit seizoen in de Jupiler League. Na vandaag rest enkel nog de finale om de Premier League International Cup tegen Villarreal CF op 4 mei. Op bezoek bij Almere City FC gaat Jong PSV vanaf 20.00 uur, zonder de geschorste Menno Koch, voor de zevende plaats.

De scenario’s
Om zevende te worden moet de ploeg van Pascal Jansen op de ranglijst nog over FC Volendam heen wippen, dat één punt boven Jong PSV staat. De ploeg uit Noord-Holland trapt vanavond ook om 20.00 uur af en speelt in Brabant tegen FC Oss. Bij verlies of gelijkspel van FC Volendam en winst in Almere eindigen de beloften als zevende. Almere City kan net als Jong PSV ook nog zevende worden, maar is bij winst afhankelijk van de resultaten bij FC Volendam, Jong Ajax en MVV Maastricht.   

Live op TV
Coach Jansen beschikt vanavond zoals gezegd niet over de inbreng van de geschorste Koch. Beto da Silva, Ramon Pascal Lundqvist, Bob Groenendijk en Andrija Lukovic zijn eveneens niet wedstrijdfit. Wel bij de Jong PSV-kern zitten Simon Poulsen en Jordy de Wijs. Amere City FC – Jong PSV is live te volgen via ons Twitterkanaal (@PSV), Snapchat en op FOX Sports 7.

JongPSV