Ji-Sung Park keert terug bij PSV

Artikel
Ji-Sung Park keert terug bij PSV

Ji-Sung Park keert terug in het Philips Stadion. PSV huurt de 32-jarige Koreaan voor één seizoen van zijn club Queens Park Rangers. Dat meldt technisch manager Marcel Brands. Park is eerder al medisch gekeurd en meldde zich donderdagochtend op De Herdgang voor zijn eerste training. Eerder speelde hij van 2003 tot en met 2005 met succes voor PSV.

Ji-Sung Park keert terug in het Philips Stadion. PSV huurt de 32-jarige Koreaan voor één seizoen van zijn club Queens Park Rangers. Dat meldt technisch manager Marcel Brands. Park is eerder al medisch gekeurd en meldde zich donderdagochtend op De Herdgang. Eerder speelde hij van 2003 tot en met 2005 met succes voor PSV.

Ji-Sung Park tekent op De Herdgang zijn contract. Ji-Sung Park tekent op De Herdgang zijn contract.

Indrukwekkend palmares

PSV huurt Park voor dit jaar van QPR, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. De Koreaan speelde daarvoor van 2005 tot en met 2012 voor Manchester United, waarmee hij een geweldige erelijst opbouwde. Park werd drie keer kampioen van Engeland, won tweemaal de League Cup, werd in 2008 winnaar van de Champions League en in datzelfde jaar winnaar van de Wereldbeker voor clubs. Met PSV won hij in de jaren daarvoor ook al twee landstitels (2003, 2005), de KNVB beker (2005), de Johan Cruijff Schaal (2003) en reikte hij in 2005 tot en met de halve finale van de Champions League.

PSV huurt Park voor dit jaar van Queens Park Rangers. PSV huurt Park voor dit jaar van Queens Park Rangers.

Donderdag eerste training

De Zuid-Koreaan is nog in afwachting van zijn werkvergunning, waardoor zijn rentree in het team nog even op zich laat wachten.

<i>Welcome back Ji-Sung and all the best this season with PSV!</i>