Jeugdteams passen trainingen aan

Artikel
Jeugdteams passen trainingen aan

Aangepaste trainingen voor onder 10 en onder 12.

Maandag 22 oktober zijn we met de O12 gaan trainen bij de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Hier hebben ze naast hun schoolgebouw een zandbak liggen. We hebben ervoor gekozen om hier te gaan trainen om kennis te maken met verschillende ondergronden. Naast dat we op zand hebben getraind hebben we ook op de ‘straat’ getraind.

We zijn gestart met 30 minuten breed motorische training van trainster Nielle waarna we een positiespel gespeeld hebben op de ‘straat’ om vervolgens een toernooi te spelen waarbij ieder team een keer tegen elkaar speelde op het zand en een keer tegen elkaar hebben gespeeld op de ‘straat’. Om vervolgens zoals elke maandag te eindigen met het dienstspel. Dit spel bepaalt wie er de rest van de week dienst hebben en dus alle materiaal moeten verzorgen voor en na de training.

PSV O10 past training ook aan
PSV FUNdament Eindhoven O10 heeft op maandag 22 oktober op creatieve wijze de training ingevuld. Wegens werkzaamheden en onderhoud was het niet mogelijk om te trainen op de Herdgang. Als alternatief is de O10 van locatie Eindhoven uitgeweken naar de tuin van Mees van der Wal in Spoordonk. Mees heeft een prachtige tuin met twee grote doelen.

Binnen de locatie O10 ligt de focus de afgelopen weken op het creëren van een teamgevoel en als team naar elkaar toe groeien. In de tuin hebben de jongens diverse samenwerkingsspellen en partijen gespeeld, waardoor ze in verschillende situaties kwamen om met elkaar samen te werken. Na een aantal akkefietjes en discussies onderling, werd de avond uiteindelijk afgesloten met een grote teamomhelzing waarbij de jongens PSV-liedjes, al springend op de trampoline, luidkeels aan het zingen waren. De kids groeien steeds dichter naar elkaar toe en worden een steeds hechter team! Mede door de prachtige tuin en de mooie, nieuwe omgeving, heeft Eindhoven O10 zich weer verder ontwikkeld als hecht team.