Jeugdspelers opgeroepen voor hun land

Artikel
Jeugdspelers opgeroepen voor hun land

Er zijn weer verschillende jeugdinternationals opgeroepen voor hun land. België O19 gaat op trainingskamp in Tubize met een drietal PSV’ers. Bij Oranje O15 nemen vier jeugdspelers deel aan een stagedag op KNVB Campus in Zeist.

België O19
PSV O19-speler Maxime Delanghe en Jong PSV’ers Sekou Sidibé en Yorbe Vertessen zijn opgeroepen voor het nationale team van België O19. Het drietal werkt van 18 februari tot en met 20 februari een trainingskamp af in Tubize. Afsluitend zal de ploeg een oefenwedstrijd spelen tegen de leeftijdsgenoten van Luxemburg.

Oranje O15
PSV O15-spelers Jason van Duiven, Joëlle Gill’ard, Bart Hamers en Bram Rovers mogen zich op KNVB Campus in Zeist gaan voegen voor een stagedag. Deze vindt plaats op dinsdag 18 februari. 

Noorwegen O19
Aanvankelijk waren Mathias Kjølø van Jong PSV en Fredrik Oppegard van PSV O19 ook geselecteerd voor Noorwegen O19. In het 4-Nations Tournament speelt de ploeg op 26 februari een wedstrijd tegen Mjondalen. Echter kunnen zij niet actie komen vanwege verplichtingen bij de club. PSV O19 speelt die dag een competitiewedstrijd tegen Vitesse O19 op PSV Campus De Herdgang.

Bekijk ook