Jeugdinternational Levels verlengt met drie jaar

Artikel
Jeugdinternational Levels verlengt met drie jaar

Linksback Janou Levels heeft haar contract bij PSV Vrouwen met drie jaar verlengd. De jeugdinternational van Oranje O23 heeft zich de afgelopen seizoenen tot basisspeelster ontwikkeld en tekent voor een langer verblijf in Eindhoven.

De 20-jarige Levels uit Herten heeft in het bijzijn van manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers en haar trotse ouders, partner en management haar handtekening onder een nieuwe verbintenis gezet. De gedreven linkspoot kwam in 2018 als jongste van het team binnen bij de club en ontwikkelde zich tot de basiskracht in de formatie van coach Rick de Rooij. Tijdens de UEFA Women’s Champions League campagne vormde Levels één van de uitblinkers tegen het aanvalsgeweld van FC Barcelona en gaf ze de assist aan Smits voor de eerste Europese goal van PSV ooit. Levels speelt al drie seizoenen bij PSV Vrouwen en verlengt met drie jaar.

Wederzijds vertrouwen
Levels is zichtbaar blij met haar nieuwe contract, “Hier spreekt wederzijds vertrouwen uit. Ik ben gelukkig hier en voel me thuis bij PSV. Toen ik hier begon, was speelminuten maken het eerste doel. Er zijn telkens stappen bij gekomen en ik heb me de afgelopen jaren goed kunnen ontwikkelen. Dat wil ik blijven doen en dat past bij de ambities van de club. Ik wil graag met PSV prijzen gaan winnen. De UWCL was tot nu toe mijn mooiste ervaring hier. Hoe we ons toen als team hebben kunnen laten zien en bleven gaan, daar kijk ik trots op terug.”