Jeugdigen A-selectie in actie tegen Den Bosch

Artikel
Jeugdigen A-selectie in actie tegen Den Bosch

Jong PSV neemt het maandagavond in het Jan Louwers Stadion met een grote groep jeugdigen uit de A-selectie op tegen FC Den Bosch. Armando Obispo, Dante Rigo, Pablo Rosario, Ramon Pascal Lundqvist, Sam Lammers en Albert Gudmundsson sluiten allen aan voor het duel met de Bosschenaren. De aftrap is om 20.00 uur.

Kaarten te koop op persoonlijke Club Card    
Naast hen voegen ook doelman Eloy Room en PSV onder 19-talenten Cody Gakpo Joël Piroe en Justin Lonwijk zich bij Jong PSV, dat zich wil revancheren voor de dreun die FC Den Bosch eerder dit jaar uitdeelde. In de hoofdstad van Brabant werd het liefst 5-0. Revanche zal Jong PSV moeten halen in het stadion van stadgenoot FC Eindhoven. Daardoor is het ook enkel mogelijk een ticket voor het duel te kopen op vertoon van je persoonlijke (Seizoen) Club Card. Iedereen kan ook slechts één kaartje kopen.

Top vijf   
Als Jong PSV wint, zet het FC Den Bosch op de ranglijst op 8 punten. Jong PSV bezet op dit moment de zesde plaats met 40 punten, Den Bosch heeft er na 24 wedstrijden 35 verzameld. Bij winst stijgt Jong PSV bovendien naar de vijfde plaats in de Jupiler League. Het duel van Jong PSV is te volgen via onder meer twitter (@PSV) en later volgt een samenvatting van PSV TV.

Bekijk ook