Jeugdige PSV’ers opgeroepen voor stages

Jeugdige PSV’ers opgeroepen voor stages
2 min

Een aantal jeugdspelers van 16 jaar en jonger hebben nog een interlandperiode voor de boeg in 2019. De volgende PSV’ers komen de komende tijd in actie voor hun thuisland .

O16 & O15
Een drietal spelers is geselecteerd voor het Nederlands Elftal O16, zij gaan een oefenwedstrijd spelen tegen Luxemburg. Namens PSV sluiten Chahid el Allachi, Koen Jansen, Niek Schiks en Ruben van Bommel zich aan bij de selectie. Jesper Uneken en Sven Simons staan stand-by. Oranje O15 verdeelt zich in twee selecties, O15 en O15 Future. De eerste van de twee houdt een tweedaagse training. Jason van Duiven, Bram Rovers, Bart Hamers en Joëlle Gill’ard doen hier aan mee. Merijn van de Wiel, Tijn Vergeldt, Tijn Smolenaars, Tim van den Heuvel en Reda El Meliani gaan naar een stagedag van O15 Future.

O14
Oranje O14 heeft ook een stagedag, waar een zestal PSV’ers aan meedoet. Dit zijn: Eus Waayers, Wessel Kuhn, Brian van den Boogaard, Elvic Jager, Onesime Zimuangana en Raf van de Riet. Bij onze zuiderburen hebben twee PSV-talenten meegedaan bij een oefentoernooi in Paraguay met België O16, dit waren Kjell Peersman en Milan Govaers.

PSVJeugd