Jeugdige PSV’ers massaal opgeroepen voor landenteams

Artikel
Jeugdige PSV’ers massaal opgeroepen voor landenteams

Vanuit de PSV-jeugd zijn veel spelers opgeroepen voor jeugdinterlands en trainingskampen met hun nationale teams. Deze PSV-jeugdspelers gaan komende interlandperiode hun land vertegenwoordigen.

Oranje O20 & O19
Bij Oranje O20 zijn Mike van de Meulenhof en Jordan Teze opgeroepen voor oefeninterlands met leeftijdsgenoten van Portugal en Polen. Tijn Daverveld staat standby voor deze wedstrijden. Een leeftijdscategorie jonger, bij Oranje O19, zit Mees Krekels bij de selectie voor EK-kwalificatiewedstrijden tegen Moldavië, Letland en Israël O19. Damian Timan, Dennis Vos, Nigel Thomas en Shurandy Sambo staan standby.

Oranje O18 & O17
Oranje O18 kan gebruik maken van de diensten van Djenairo Daniels bij een wedstrijd tegen België O18, waar Emmanuel Matuta La Nkenda Nosa ook voor is opgeroepen namens de Belgen. Jeremy Antonisse, Joost de Schutter en Justin Lonwijk staan standby voor deze wedstrijd. Voor het Nederlands Elftal O17 zijn Aron van Lare, Mylian Jimenez en Dylan Hopman opgeroepen voor een EK-kwalificatieronde tegen O17 teams van Kosovo, Slovenië en Wales. D’leanu Arts staat standby.

Internationaal
Bij onze zuiderburen is Yorbe Vertessen opgeroepen voor een trainingskamp van België O19. Fedde Leysen en Johan Bakayoko zitten bij de selectie van België O17 voor de EK-kwalificatieronde tegen Liechtenstein, Noord Macedonië en Polen. Noni Madueke gaat mee met Engeland O18 voor wedstrijden tegen Polen, Slowakije en Oostenrijk. Fredrik Oppegård en Mathias Kjølø zijn opgeroepen voor Noorwegen O19 in hun EK-kwalificatieronde tegen Tsjechië, Azerbaijan en San Marino.

Bekijk ook

TOP 10 GOALS | Alex

Video

PSV TV | Uitzending 29 mei 2020

Video