Jeugdduels PSV voorlopig nog niet toegankelijk voor publiek

Jeugdduels PSV voorlopig nog niet toegankelijk voor publiek
2 min

De clubleiding van PSV heeft besloten om PSV Campus De Herdgang nog niet open te stellen voor publiek. De ontwikkeling rond het coronavirus staat herziening van het eerder genomen besluit om bezoek aan de wedstrijden en trainingen te verbieden in de weg.

Onderzoek
Bij wedstrijden in de profcompetities en bij amateurs is beperkt publiek toegestaan en daarom heeft PSV de mogelijkheid om dit ook op de PSV Academy te organiseren opnieuw onderzocht. Er is door de verantwoordelijken van PSV onder andere advies ingewonnen bij collega-clubs en externe specialisten. De uitkomst is dat het nog niet verstandig is om (beperkt) publiek toe te laten.

Geen risico
De club benadrukt dat het snapt dat dit ontzettend vervelend is, in het bijzonder voor familie en/of naasten van onze spelers. Voor elke sporter is het fijn als er familie en vrienden langs de lijn staan, maar de volksgezondheid gaat boven alles. Een onachtzaamheid of soms pure pech kunnen al verstrekkende gevolgen hebben. Daarom wil PSV geen enkel risico nemen. PSV wil vanwege (verkeers)veiligheid daarnaast iedereen oproepen om duels ook niet vanaf de openbare weg langs het complex proberen te volgen.

Livestreaming
De club onderzoekt op dit moment de optie om meer jeugdwedstrijden live te streamen.

PSVJeugd
FUNdament