Jan Reker: “De zwaarste dag in mijn carrière”

Artikel
Jan Reker: “De zwaarste dag in mijn carrière”

In een reactie na de bekendmaking van het vertrek van hoofdcoach Huub Stevens laat algemeen directeur Jan Reker weten dat dit ‘de zwaarste dag in zijn hele carrière is’. “Zeker met mijn achtergrond als trainer doet dit erg pijn. Huub Stevens is een fantastische collega en een fantastisch mens”, aldus Reker.

In een eerste reactie na de bekendmaking van het vertrek van hoofdcoach Huub Stevens laat algemeen directeur Jan Reker weten dat dit ‘de zwaarste dag in zijn hele carrière is’. “Zeker met mijn achtergrond als trainer doet dit erg pijn. Huub Stevens is een fantastische collega en een fantastisch mens”, aldus Reker.

Jan Reker woensdagmiddag voor de camera van PSV TV. Jan Reker woensdagmiddag voor de camera van PSV TV.

“Het is allemaal nog heel vers”

Donderdagochtend wacht voor PSV de eerstvolgende training, komende zondag staat de competitiewedstrijd tegen De Graafschap op het programma. Onduidelijk is nog wie er de leiding krijgt over het team. “We hebben nog de hele middag, het is allemaal nog heel vers. We zaten de ochtend in de afrondende fase met Huub, dus ik heb nog geen tijd gehad om daar over na te denken”, zei Reker, die donderdagmorgen de spelersgroep uitleg zal geven over de motivatie voor het vertrek van Stevens. Het interview met Jan Reker is vanavond ook te zien op Eredivisie Live. De uitzending van PSV TV begint om 18.00 uur.