Intensieve samenwerking PSV en Sorama

Artikel
Intensieve samenwerking PSV en Sorama

PSV gaat een langdurige vorm van samenwerking aan met Sorama. Het innovatieve Eindhovense geluids- en visualisatiebedrijf heeft zich voor vijf seizoenen aan de club verbonden.

Stadionbeleving versterken 
Sorama is een internationaal succesvol opererend hightech bedrijf uit Eindhoven dat gespecialiseerd is in het visualiseren, interpreteren en het functioneel toepasbaar maken van geluid. PSV gaat verschillende vormen daarvan integreren in het Philips Stadion. Hiermee wil de club bestaande systemen op gebied van licht, geluid en CCTV slimmer maken en de gast- en fanbeleving tijdens wedstrijden en evenementen verbeteren. “Wij zijn erg blij met deze samenwerking”, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “De potentie ervan is groot en past binnen onze visie op het stadion van de toekomst. Wij willen vooroplopen met producten die de voetbalbeleving bevorderen. Dat doen de toepassingen van Sorama. Deze samenwerking sluit perfect aan bij onze visie te willen blijven innoveren”, aldus Janssen.

‘Trots
Ook bij Sorama kijken ze uit naar de komende jaren. “Wij zijn enorm trots om toe te treden tot PSV Business”, zegt Rick Scholte, oprichter en CEO van Sorama B.V. “De komende jaren gaan we een unieke samenwerking aan, waarin we de laatste innovaties op het gebied van geluid in en rond het Philips Stadion, het hart van Brainport, gaan toepassen. Daar kijk ik enorm naar uit."