Informatie Willem II - PSV (25/09/2021)

Competitie
Eredivisie

Datum en aanvang
Zaterdag 25 september 2021, 16.30 uur

Verkoop
Alle beschikbare kaarten zijn uitverkocht

Autocombi
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag tussen 15.15 uur en 16.15 uur te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak van het stadion van Willem II.

Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Tilburg te bezoeken en men dient verplicht met de auto te reizen. Andere wijze van (openbaar) vervoer is niet toegestaan.

Legitimatie + Club Card verplicht.

Buscombi
De bussen vertrekken om 14.15 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Let op
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Coronamaatregelen
Iedere bezoeker van 13 jaar en ouder dient bij het betreden van de bus of het vak een geldige QR-code te kunnen laten zien, op www.coronacheck.nl vind je meer informatie hierover.

Tijdens de busreis dient een mondkapje te worden gedragen (conform huidige overheidsmaatregelen ten behoeve van groeps-/busvervoer).