Informatie VVV Venlo - PSV (19-01-2020)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 19 januari 2020, 12.15 uur

Aantal kaarten:
Er zijn in totaal 550 kaarten beschikbaar, waarvan 280 voor de buscombi en 270 voor de autocombi.

Voorrangsverkoop 1:
Vrijdag 13 december om 09.00 uur. Supporters met 48 of meer loyaliteitspunten (+/- 270 personen)
Voorrangsverkoop 2:
Maandag 16 december om 09.00 uur. Supporters met 33 of meer loyaliteitspunten (+/- 550 personen)
Reguliere verkoop:
Donderdag 19 december om 09.00 uur. Supporters met een PSV Uitkaart.
Einde verkoop:
Uiterlijk donderdag 16 januari

Voorwaarden:
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount).
- Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond. De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Online verkoop
Er vindt uitsluitend online verkoop plaats en niet via het loket van PSV kaartverkoop.

1. Ga naar PSV.nl/tickets
2. Klik naast de wedstrijd VVV Venlo - PSV op ‘voorrang gestart’ of ‘nu in de verkoop’
3. Kies de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
6. Indien je voor vervoerswijze ‘bus’ hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
7. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
8. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
9. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
10. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.
Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Autocombi € 10,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 20,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 30,00

Autocombi:
Het omwisselen vindt plaats bij de ingang van het bezoekersvak op parkeerterrein P2. De auto kan hier gratis worden geparkeerd op vertoon van het omwisselbiljet (adviesroute A67 afslag 41 – Weselseweg – Klagenfurtlaan - Kaldenkerkerweg). Men dient verplicht met de auto te reizen, het is niet toegestaan om met andere wijzen van (openbaar) vervoer te reizen. Tevens is het niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd de binnenstad van Venlo te bezoeken.
In verband met beperkte parkeercapaciteit bij het uitvak is het verzoek om zoveel mogelijk gezamenlijk in 1 auto te reizen zodat alle auto’s op het parkeerterrein terecht kunnen.

Buscombi:
De bussen vertrekken om 10.15 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig. Er zijn geen alternatieve opstappunten en ook rijdt er geen Randstadbus.

Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.