Informatie Sevilla FC - PSV (16/02/2023)

Competitie
UEFA Europa League

Datum en aanvang
Donderdag 16 februari 2023, 21.00 uur

Aantal kaarten
Alle 2200 kaarten zijn uitverkocht.

Voorwaarden
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 2 loyaliteitspunten. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen op PSV.nl/ticketaccount.

Prijs
Eigen vervoer € 35,00

Opmerkingen eigen vervoer
De exacte omwissellocatie en tijdstippen worden dinsdag 14 februari per mail gecommuniceerd. Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Let op
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Nieuwsbrief
Wil je als eerste bericht ontvangen over de verkoop van uitwedstrijden? Klik dan op onderstaande button om te controleren of je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.

nieuwsbrief uitwedstrijden

Bekijk ook