Informatie PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen (06/02/2022)

Competitie
Pure Energie Eredivisie Vrouwen

Datum en aanvang wedstrijd
Zondag 6 februari 2021, 12.15 uur

Verkoop
Verkoop start maandag 25 oktober

Speellocatie
Philips Stadion

Prijs
€ 5,- per stuk

Combi-tickets
PSV Vrouwen speelt op zondag 19 december (ADO Den Haag) en zondag 6 februari 2022 (Ajax) in het Philips Stadion. Wil jij naar beide wedstrijden? Dan zijn er combi-tickets met korting te koop, voor slechts € 7,50 in totaal bezoek je beide duels.

Koop de tickets in één transactie om gebruik te maken van deze actie. 

Koop ticket(s)

Plattegrond
Klik hier voor een plattegrond van het Philips Stadion.

Koop online
Login met het e-mailadres wat bij PSV Kaartverkoop bekend is en bestel je toegangskaarten, je hebt de kaarten direct in huis! Per e-mail ontvang je een e-ticket. Dit e-ticket kun je op je smartphone laten scannen bij de toegangspoort of print het uit en neem het mee. Uitgeprinte tickets bevorderen de doorloopsnelheid bij de toegangspoorten. Indien je het e-ticket uitprint, doe dit dan op blanco A4-printpapier, zodat de QR-code goed te scannen is.

Corona Check
Voor toegang tot het Philips Stadion volgen we de regels die opgesteld zijn door de Nederlandse overheid. Supporters dienen via de App Corona Check een toegangscode te kunnen overleggen voordat zij het stadion ingaan. Bij geen volledige vaccinatie of herstelbewijs is een (gratis) toegangstest via testenvoortoegang.nl vereist.

Kijk voor meer informatie over de toegangseisen op coronacheck.nl.

Bekijk ook