Informatie Fortuna Sittard - PSV (07/11/2021)

Competitie
Eredivisie

Datum en aanvang
Zondag 7 november 2021, 14.30 uur

Aantal kaarten
800 buscombi, alle kaarten zijn uitverkocht

Voorwaarden
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen op PSV.nl/ticketaccount.

Buscombi
De bussen vertrekken om 11.45 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Er is een alternatief vertrekpunt in Echt (Parkeerterrein van de Gamma, afslag 45, Palmbrugweg 2, 6101 AJ Echt). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan dien je bij het boeken te kiezen voor Bus Echt. De bus vertrekt hier om 13.15 uur. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kun je contact opnemen met PSV Kaartverkoop, via 040-2505505 (optie 1) of kaartverkoop@psv.nl.

Let op
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Coronamaatregelen
Iedere bezoeker van 13 jaar en ouder dient bij het betreden van de bus of het vak een geldige QR-code te kunnen laten zien, op www.coronacheck.nl vind je meer informatie hierover.
Tijdens de busreis dient een mondkapje te worden gedragen (conform huidige overheidsmaatregelen ten behoeve van groeps-/busvervoer).