Informatie FC Utrecht - PSV (19/02/2023)


Competitie

Eredivisie

Datum en aanvang
Zondag 19 februari 2023, 14.30 uur

Aantal kaarten
Alle 1200 kaarten zijn uitverkocht.

Voorwaarden
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen op PSV.nl/ticketaccount).

Prijs
Autocombi € 12,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Autocombi
Het omwisselen vindt tussen 13.45 uur en 14.30 uur plaats bij parkeerplaats P-0 direct nabij het gastenvak. Je ontvangt na het boeken samen met je omwisselbiljet ook een parkeerkaart en routebeschrijving naar het vak.

Men dient verplicht met de auto te reizen, het is niet toegestaan om met andere wijzen van (openbaar) vervoer te reizen. Tevens is het niet toegestaan om voorafgaand of na afloop van de wedstrijd de binnenstad van Utrecht te bezoeken.

Buscombi
Vertrektijden Bus Philips Stadion
Bus 1 t/m 7: 11.30 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion.
Bus 8 t/m 14: 12.00 uur vanaf de Zuidzijde van het Philips Stadion.

Vertrektijd Randstadbus Woerden
Om 12.45 uur vanuit Woerden (Houttuinlaan parking).

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl

Rolstoelkaarten
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV Kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.