Informatie FC Utrecht - PSV (19-10-2019)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 19 oktober 2019, 20.45 uur

Aantal kaarten:
De wedstrijd is uitverkocht. Er waren 1200 kaarten beschikbaar. 275 voor de autocombi en 925 voor de buscombi.

Voorwaarden:
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount).
- Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond. De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Prijs:
Autocombi € 10,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 20,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 30,00

Autocombi:
Het omwisselen vindt tussen 19.45 uur en 20.45 uur plaats bij parkeerplaats P-0 direct nabij het gastenvak. Je ontvangt na het boeken samen met je omwisselbiljet ook een parkeerkaart en routebeschrijving naar het vak.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 18.00 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Er is een alternatief opstappunt in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht”, tussen afslag 17 en 18 van de A2).

Tevens rijdt er vanuit Woerden de Randstadbus, deze vertrekt om 18.45 uur (P+R NS Station, Houttuinlaan).

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.