Informatie Ajax - PSV (24/10/2021)

Competitie
Eredivisie

Datum en aanvang
Zondag 24 oktober 2021, 16.45 uur

Aantal kaarten

1.400 treincombi - alle kaarten zijn uitverkocht

Prijs
Treincombi € 31,00

Voorwaarden
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen op PSV.nl/ticketaccount.

Opmerkingen treincombi
De vertrektijden worden vrijdagmiddag 22 oktober per email gecommuniceerd. De eerste trein zal omstreeks 14.15 uur vertrekken bij het Philips Stadion. In de Johan Cruijff Arena geldt een legitimatieplicht en een rookverbod. Bij de catering kan alleen met pin of creditcard worden betaald.

Let op
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Coronamaatregelen
Iedere bezoeker van 13 jaar en ouder dient bij het betreden van de trein of het vak een geldige QR-code te kunnen laten zien, op www.coronacheck.nl vind je meer informatie hierover.

Tijdens de treinreis dient een mondkapje te worden gedragen (conform huidige overheidsmaatregelen ten behoeve van groepsvervoer).