In vorm verkerend Jong PSV aast op revanche

Artikel
In vorm verkerend Jong PSV aast op revanche

Na de knappe prestatie van vorige week in Engeland komt Jong PSV vrijdagavond ‘gewoon’ weer in actie in de Jupiler League. De ploeg van trainer Pascal Jansen ontvangt om 20.00 uur op sportcomplex De Herdgang FC Volendam. Eerder dit seizoen was Volendam met 3-0 te sterk voor Jong PSV, dat echter in een ontzettend goede vorm verkeert.

Drietal afwezig
Voor Jong PSV kon de tweede helft van het seizoen niet beter beginnen. Sinds de winterstop verloor de ploeg nog geen enkele keer. Sterker nog, alle wedstrijden die het speelde, werden gewonnen. Tegen FC Volendam beschikt Jansen over een zo goed als fitte selectie. Enkel Boris Cmiljanic, Bob Groenendijk en Sander Heesakkers ontbreken in de wedstrijdselectie. Luuk Koopmans, Simon Poulsen, Steven Bergwijn, Jordy de Wijs en Menno Koch zijn er vrijdagavond wel bij.

Huldiging
Voorafgaand aan het duel worden drie spelers door PSV in het zonnetje gezet. Na afloop van de warming-up blijven Koch, De Wijs en Suently Alberto even op het veld staan en worden zij kort toegesproken door Art Langeler, waarna zij een fotolijst overhandigd krijgen. Zij worden door PSV in het zonnetje gezet omdat zij de afgelopen jaren vanuit de PSV Jeugdopleiding doorstroomden naar het eerste elftal of al hun debuut maakte voor het eerste.

Zorg dat je erbij bent
Wil jij de eerste elftalspelers van de toekomst een keer in actie zien? Kom dan vanavond naar De Herdgang. Om 20.00 uur is de aftrap van het duel en kaarten zijn verkrijgbaar bij het loket op het sportcomplex.

Bekijk ook