Ihattaren op stage, zeven spelers O15 opgeroepen

Artikel
Ihattaren op stage, zeven spelers O15 opgeroepen

Veel jeugdspelers van PSV zijn opgeroepen voor een stage, oefeninterlands of een trainingskamp met een nationale selectie. Hieronder lees je welke spelers binnenkort in actie komen voor hun land.

O19
Vier PSV’ers zijn opgeroepen voor Oranje O19. Het gaat dan om Mohammed Ihattaren, Zakaria Aboukhlal, Tijn Daverveld en Rico Zeegers. Zij werken op 25 en 26 februari een tweedaagse trainingsstage af op de KNVB Campus.

Daarnaast zijn er twee Belgen opgeroepen voor België O19. Dat zijn Yorbe Vertessen en Maxime Delanghe. Zij spelen een vriendschappelijk toernooi in het Belgische Tubize.

O18
Ook het Nederlands Elftal O18 werkt een tweedaagse trainingsstage af in Zeist. Daarbij zijn drie PSV’ers aanwezig te weten Damian Timan, Dennis Vos en Mees Kreekels (allen uitkomend voor PSV O19).

O15
Oranje O15 speelt in maart twee vriendschappelijke wedstrijden tegen de leeftijdgenoten van België. Op 5 en 7 maart worden de wedstrijden om 16.00 uur gespeeld in Uden. Voor Nederland zijn Chahid El Allachi, Iggy Houben, Livano Comenencia en Yael Gil y Muinos opgeroepen en Luc Netten staat op de stand-by lijst. Bij België O15 zijn Kjell Peersman, Milan Govaers en Matteo Dams opgeroepen voor deze interlands.

O16
Het Futureteam voor spelers onder 16 kwam al in actie. Zij speelden op 19 februari een interland tegen Estland. Ondanks dat het Futureteam het betere veldspel had, was Estland zeer efficiënt en werd er met 2-0 verloren. Namens PSV kwam Mo Nassoh van PSV O16 zestig minuten in actie. 

Bekijk ook