Iedereen kan meedoen met eDivisie Open Series

Iedereen kan meedoen met eDivisie Open Series
2 min

Als tijdelijke vervanger van de eDivisie is er een toernooi geïntroduceerd waar iedereen aan deel kan nemen. De eDivisie Open Series is een online toernooi en biedt plek voor 128 spelers. Namens PSV komen Ali Riza Aygün en Yusuf Ercan in actie. Selectiespeler Jordan Teze geldt als special guest star.

Opzet
Elke maandag, woensdag en vrijdag vindt er een eDivisie Open Series plaats. Uiteindelijk worden er tien Open Series georganiseerd. Het toernooi wordt uitsluitend gespeeld op de PlayStation. Voor aanvang van elk toernooi kan iedereen zich tot 13.00 uur inschrijven. Om 14.00 uur wordt er bepaald wie er uiteindelijk meedoen en vanaf 15.00 uur begint vervolgens de eerste ronde. Het programma duurt tot 19.00 uur.

De wedstrijden worden gespeeld in de gebruikelijke FUT-modus en vanaf de knock-outfase wordt in één duel bepaald wie doorgaat naar de volgende ronde.

PSV Esports
Elke Eredivisieclub wordt vertegenwoordigd door twee esporters en zogenaamde special guest stars, die vanaf de derde of vierde ronde instromen. Ali Riza Aygün en Yusuf Ercan zullen vanaf 8 april drie toernooien in actie komen namens PSV.

De esporters kunnen worden uitgedaagd door iedereen die zich inschrijft. Het toernooi bestaat vervolgens uit dertig poules waarin drie poulewedstrijden worden gespeeld. Later volgt er een knock-outronde, achtste finales, kwartfinales, halve finales en een finale. Deelname aan de eDivisie Open Series kost tenminste € 1,- en de uiteindelijke winnaar bepaalt naar welk goed doel het inschrijfgeld gaat.

Alle toernooien zijn live te volgen via het YouTubekanaal van PSV. Volg @psvesports om op de hoogte te blijven van de prestaties van de prestaties van onze eSporters en special guest stars.

Wil jij meedoen aan de eDivisie Open Series? Klik dan hier.

westandtogether