Ibtissam Bouharat stopt met voetballen

Artikel
Ibtissam Bouharat stopt met voetballen

Marokkaans international Ibtissam Bouharat (26) beëindigt haar voetbalcarrière. Bouharat kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor PSV Vrouwen en heeft besloten zich volledig op een nieuwe maatschappelijke uitdaging te richten.

34 duels
Ibtissam Bouharat (26) heeft tijdens de eerste training van het seizoen aan de spelersgroep kenbaar gemaakt dat ze gaat stoppen. De middenveldster, die in 34 wedstrijden twaalf doelpunten en zeven assists verzorgde, vertrekt na twee seizoenen bij PSV Vrouwen.

Dankbaar
International Bouharat stond afgelopen periode voor een lastige keuze. “Ik ben PSV dankbaar voor de periode bij de club waarbij ik me heb kunnen ontwikkelen als mens en voetbalster. Na tien jaar voetbal als belangrijkste dagelijkse bezigheid, wordt het tijd om de prioriteiten te verleggen.” Bouharat reisde dagelijks op en neer vanuit de regio Brussel en is werkzaam als lerares Engels en Nederlands voor middelbaar onderwijs. Ze gaat zich richten op een nieuw onderwijsproject in haar vaderland.”

PSV bedankt ‘Ibti’ voor haar inzet en wenst haar veel succes voor de toekomst! PSV bedankt ‘Ibti’ voor haar inzet en wenst haar veel succes voor de toekomst!

Bekijk ook