Honderd procent score voor O19, O14 wint topper

Op een herfstachtige zaterdag kwam de jeugd van PSV in actie. Waar PSV O15 op toernooi is in Georgië, speelden de andere ploegen wel in de competitie.

PSV O13
Na drie gewonnen wedstrijden stond voor PSV O13 de topper tegen Feyenoord op het programma. De ploeg kwam tot twee keer toe op voorsprong via Bouhoudane en Middag, maar wist deze ook twee keer niet vast te houden. Het duel eindigde dan ook in een 2-2 gelijkspel op Varkenoord.

PSV O14
Op hetzelfde Varkenoord kwam later vandaag ook PSV O14 in actie. Nadat vorige week de eerste competitiezege werd behaald tegen FC Twente, pakte de ploeg nu ook weer drie punten dankzij een sterke eerste helft. Binnen 18 minuten zorgden Verkooijen, Van de Riet en Waayers voor een snelle 0-3 voorsprong, die daarna niet meer uit handen werd gegeven. Uitslag: 1-3.

PSV O16
Ook in eigen huis werd er gespeeld. Zo wist PSV O16 een dikke overwinning te boeken op de leeftijdsgenoten van FC Dordrecht. De mannen van Rick de Rooij scoorden maar liefst zeven keer.

PSV O17
In het hoge noorden stonden PSV O17 en FC Groningen O17 tegenover elkaar. De ploeg van Ramzi startte goed en kwam snel op voorsprong via Van de Riet, die de bal mooi kreeg aangespeeld van Houben. Echter werd deze niet uitgebreid. Het was Groningen dat zelfs op een 3-1 voorsprong kwam. De O17 liet het daar niet bij zitten en knokte zich, ondanks een rode kaart voor Landfeld, via Hopman en Van de Riet terug naar een 3-3 gelijkspel.

PSV O19
Vorige week won PSV O19 op bezoek bij Ajax. En deze zege wilde de ploeg meer glans geven door ook te winnen van NEC. En dat deed het ook. Antonisse opende op aangeven van Daniels de score en zag teamgenoot Madueke het duel beslissen met een schot vanaf de zestienmeter en een rake strafschop. Zo blijft de ploeg van Ruud van Nistelrooy een 100% score houden in de competitie. Vijf gespeeld, vijf gewonnen.

Bekijk hier alle uitslagen en de uitgebreide verslagen.