Hockeyheren Oranje Zwart gehuldigd

Hockeyheren Oranje Zwart gehuldigd
1 min

De hockeyheren van Oranje Zwart zijn vrijdagavond gehuldigd in het Philips Stadion. De mannen wonnen vorige week voor het eerst de Euro Hockey League, ook wel de Champions League van het hockey genoemd. De huldiging vond plaats op initiatief van PSV en de gemeente Eindhoven.

Groot applaus
Op het veld werden de spelers van Oranje Zwart gefeliciteerd door algemeen directeur Toon Gerbrands en burgemeester Rob van Gijzel. Alle spelers kregen een bos bloemen overhandigd. Daarna trakteerde het publiek in het Philips Stadion de heren op een groot welverdiend applaus.

Spannende finale
Oranje Zwart nam het in de finale van de Euro Hockey League op tegen drievoudig winnaar UHC uit Hamburg. Na een bloedstollende shoot-out kwamen de mannen uit Eindhoven uiteindelijk als winnaar uit de bus. Voor PSV en de gemeente een reden om ze in het Philips Stadion te eren voor hun geweldige prestatie!

Burgemeester Rob van Gijzel sprak de kampioenen van Oranje Zwart toe | © Pics United Burgemeester Rob van Gijzel sprak de kampioenen van Oranje Zwart toe | © Pics United