Heijmans verbouwt jeugdcomplex PSV

Artikel
Heijmans verbouwt jeugdcomplex PSV

PSV Sponsor Heijmans heeft een contract getekend dat hen de opdracht geeft de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties te verzorgen tijdens de verbouwing van het jeugdcomplex op De Herdgang.

De eerste voorzieningen voor de grootscheepse verbouwing zijn al getroffen zodat naar verwachting in maart 2019 het nieuwe gebouw kan worden opgeleverd. PSV Sponsor BAM Utiliteitsbouw is de bouwkundige aannemer van het project en trekt samen op met Heijmans.

‘Fundament voor de toekomst’
Peter Fossen, directielid van PSV en Arjan Hengeveld, directeur Heijmans Utiliteit ondertekenden het contract in restaurant Avant-Garde van Groeninge. Fossen: “PSV wil met het nieuwe jeugdcomplex een fundament voor de toekomst bouwen. Het gebouw wordt nog meer op topsportniveau ingericht, en het is mooi dat wij hier samen met Heijmans aan kunnen werken. Heijmans is een betrouwbare partner waarmee wij al vele jaren graag samenwerken.”

Hengeveld haakt hierop in: ”Organisaties als PSV en Heijmans hebben meer overeenkomsten dan men op het eerste gezicht zou vermoeden. Ook wij doen aan topsport, bij professionele opdrachtgevers als PSV acteren onze medewerkers op hoog niveau, alleen het speelveld is anders.”