Gratis naar PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen

Artikel
Gratis naar PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen

Op dinsdag 24 april vindt er een bijzondere voetbalavond plaats op sportcomplex De Herdgang. Er worden twee competitiewedstrijden PSV - Ajax gespeeld door PSV Vrouwen en PSV O17, dat bij winst kampioen is. Toegang tot de wedstrijden is gratis. Kom jij kijken?

Gratis toegang tot Herdgang      
Twee PSV-teams komen dinsdagavond 24 april tegen Ajax in actie op sportcomplex De Herdgang. De krachten worden gebundeld en beide wedstrijden zijn gratis toegankelijk voor publiek. Koploper PSV O17 trapt om 18.30 uur af tegen Ajax O17 op veld 4, tijdens deze wedstrijd kan de titelstrijd in de Eredivisie O17 worden beslist. PSV Vrouwen treedt om 19.30 uur in de kampioenspoule van de Eredivisie Vrouwen aan voor de publiekstrekker tegen Ajax Vrouwen op het hoofdveld.

Vol = vol     
Door de verbouwingswerkzaamheden op De Herdgang is er in samenspraak met de afdeling veiligheid een maximum aan het aantal toeschouwers gesteld. Wanneer het aantal van omstreeks 1.800 toeschouwers is bereikt, worden er geen toeschouwers meer toegelaten tot het complex. Wees er tijdig bij om zeker te zijn van een plekje bij de wedstrijden, het is niet mogelijk om vooraf een toegangskaart te reserveren. Het complex is vanaf 18.00 uur geopend voor publiek.

Bekijk ook