Gloster en Ledezma in voorselectie USA O23 voor Olympische kwalificatie

Artikel
Gloster en Ledezma in voorselectie USA O23 voor Olympische kwalificatie

Er is weer een groot aantal jeugdspelers opgeroepen voor hun nationale elftal. Chris Gloster en Richard Ledezma strijden mogelijk met USA O23 om deelname aan de Olympische Spelen en Oranje O16 werkt een tweedaagse stage af in Zeist. Een overzicht van de jeugdige PSV’ers die zich de komende tijd bij hun landenteam mogen melden.

USA O23
Jong PSV-spelers Chris Gloster en Richard Ledezma zitten bij de voorselectie van de Verenigde Staten O23. Dat team strijdt om kwalificatie aan de Olympische Spelen in Tokio en neemt het op tegen de leeftijdsgenoten van Costa Rica, Dominicaanse Republiek en Mexico. De wedstrijden worden gespeeld in Mexico en vinden plaats op 20 maart, 23 maart en 26 maart. De definitieve selectie wordt op 2 maart bekend gemaakt.

O16
Van PSV O16 is een zestal talenten opgeroepen voor een stage bij het Nederlands elftal voor spelers onder 16 jaar. Het gaat om Chahid el Allachi, Ruben van Bommel, Koen Jansen, Luc Netten, Niek Schiks en Sven Simons. Jesper Uneken staat op de stand-by lijst. De spelers zullen op 24 februari een tweedaagse stage afwerken in Zeist.

Van dat elftal voegt Milan Govaers zich op diezelfde dag bij België O16 voor een trainingskamp en oefenwedstrijd tegen Luxemburg O16 in Tubize.

O15
Bij het Nederlands elftal O15 zitten vier PSV’ers in de voorselectie voor een dubbele interland. Bart Hamers, Bram Rovers, Jason van Duiven en Joëlle Gill’ard maken mogelijk hun opwachting tegen België O15. Op 3 en 5 maart wordt er een wedstrijd tegen de Belgen gespeeld. De definitieve selectie volgt op 24 februari.