Gezondheidsprogramma PSV+ van start

Artikel
Gezondheidsprogramma PSV+ van start

Ruim vijftig werknemers van ASML zijn woensdag gestart met het gezondheidsprogramma PSV+. Verdeeld over twee groepen zijn deze vijftig deelnemers de eerste die via de PSV Foundation het leefstijlprogramma volgen. Komende week start ook een groep van Strukton Worksphere. Deze groep bestaat uit 15 personen.

Gezondheidsprogramma voor bedrijven 
De PSV Foundation heeft, speciaal voor medewerkers van bedrijven, een eigen gezondheidsprogramma ontwikkeld: PSV+. Werknemers worden tijdens het programma, dat wordt gevolgd in en rondom het Philips Stadion, gestimuleerd om een positieve leefstijlverandering voor het leven te bewerkstelligen. Cruciaal daarbij zijn bewustwording, bewegen, voeding en ontspanning.

Alles voor de stichting 
Het mooie aan het leefstijlprogramma is dat de volledige inkomsten die de PSV Foundation hiermee genereert ten behoeve komen aan de stichting. Voor elke medewerker die meedoet aan het PSV+ Programma, kan de foundation een nieuwe deelnemer trainen of een van de projecten in de regio Eindhoven steunen. 

Theorie en praktijk gecombineerd 
Het programma bestaat uit twaalf bijeenkomsten en wordt tweedelig ingestoken. De eerste helft van de bijeenkomst is theorie en de tweede helft praktijk. Tijdens het programma word je op een laagdrempelige manier bewust gemaakt van jouw beweeg-, voeding-, slaap-, en ontspanningspatroon en wat daarin verbeterd kan worden. Naast de activiteiten in het Philips Stadion ontdekken deelnemers in deze twaalf weken ook verschillende beweegmogelijkheden, zoals atletiek of tennis, in of rondom Eindhoven zodat zij ook na het programma kunnen blijven bewegen.

Elke deelnemer aan PSV+ ontvangt een PSV Foundation-trainingsshirt, beweegmonitor NEO Health Go en een praktisch werkboek dat kan helpen om jouw doelen te bereiken.

Wilt u meer weten over PSV+ of acht u het mogelijk interessant voor uw bedrijf?

Neem contact op