Gezondheidscheck voor entree Philips Stadion

Artikel
Gezondheidscheck voor entree Philips Stadion

Supporters die de komende periode een thuiswedstrijd van PSV bezoeken, ontvangen enkele dagen voor zij naar het Philips Stadion een gezondheidscheck per mail. Om toegang tot het stadion te krijgen moeten zij voor entree aantonen dat ze geen gezondheidsklachten hebben.

Link per mail
De digitale check wordt voor het eerst verstuurd voor de wedstrijd PSV - FC Emmen. Supporters ontvangen één tot twee dagen voor de wedstrijd een link waarmee ze moeten aangeven of ze last hebben van verkoudheids- of griepverschijnselen. Dat doet de club naar aanleiding van de maatregel, opgesteld door het RIVM. Met deze gezondheidscheck proberen we het stadionbezoek voor iedereen zo veilig mogelijk te maken. 

Toegang na bevestigingsmail  
Na invullen van de check wordt er een bevestigingsmail verzonden naar het emailadres dat je bij de check opgeeft. Zorg dat je deze mail gereed hebt als je naar het stadion komt. Je kunt ook een schermafbeelding maken van deze pagina en deze tonen bij binnenkomst. Uiteraard dien je ook in het bezit te zijn van een toegangskaart voor de wedstrijd.