Geert Brusselers nieuwe trainer PSV O19

Artikel
Geert Brusselers nieuwe trainer PSV O19

PSV heeft Geert Brusselers aangesteld als trainer van PSV O19. Dat melden technisch manager Marcel Brands en Hoofd Jeugdopleiding Art Langeler maandagavond. Ex-profvoetballer Brusselers, die bij PSV zijn jeugdopleiding genoot, komt over van NAC Breda, waar hij de functie van Hoofd Jeugdopleidingen vervulde. De Eindhovenaar tekent een contract voor twee seizoenen en volgt bij PSV O19 Pascal Jansen op. Jansen is volgend seizoen trainer van Jong PSV.

Over Geert Brusselers
Geert Brusselers is de zoon van oud-PSV’er Toon Brusselers, die tussen 1951 en 1965 in totaal 378 competitiewedstrijden in het eerste van PSV speelde. De carrière van de nieuwe trainer van PSV O19 begon ook bij PSV, maar zonder een wedstrijd in het eerste elftal te hebben gespeeld, vertrok hij in 1989 naar Fortuna Sittard. Daarna speelde Geert Brusselers onder meer bij NAC Breda, Germinaal Beerschot Antwerpen, Al-Shaab en Ajax Cape Town. Na zijn loopbaan als profvoetballer trad Brusselers als jeugdtrainer in dienst van NAC Breda, waar hij onder meer de beloften van de Brabantse club trainde. Vanaf 2012 vervulde hij de functie van Hoofd Jeugdopleidingen in Breda.

Reactie Art Langeler
Hoofd Jeugdopleiding Art Langeler van PSV is blij met het aantrekken van Brusselers. “Hiermee is de volledige staf van de jeugdopleiding naar onze volle tevredenheid ingevuld. Wij kijken uit naar een goede en vruchtbare samenwerking”, aldus Langeler in een korte reactie.

Bekijk ook

SAMENVATTING | Inter O19 - PSV O19

Video

DIT WAS INTER - PSV

Video

SAMENVATTING | Internazionale - PSV

Video