Geef je mening over PSV met onze FANquete

Artikel
Geef je mening over PSV met onze FANquete

Wil jij meedenken met de club, je mening over het Philips Stadion geven of heb je suggesties waar PSV iets mee kan? Dan zoeken wij jou. Samen met Official Partner Markteffect zoekt PSV voor de nieuwe rubriek FANquete supporters die hun mening over clubzaken willen geven.

In FANquete vraagt PSV supporters hun mening te geven over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld het premium partnership, de stadionexploitatie, de PSV App of de catering tijdens wedstrijden. De uitkomsten worden gedeeld in een video en verspreid via verschillende mediakanalen van PSV. In de video’s geven experts vanuit de club een reactie.

Omdat PSV het ‘fans first-principe’ hoog in het vaandel heeft staan lanceert PSV door de jaren heen verschillende initiatieven om supporters mee te nemen in beleidsbeslissingen. Zo zijn er sessies gelanceerd waarin fans hun wensen voor tenues kunnen delen, krijgen enkele supporters exclusief de gelegenheid om als eerste de jaarcijfers in te zien of kunnen ze als eerste hun mening geven over clubzaken als hierboven genoemd. Aanmelden voor FANquete kan via onderstaande button.

Aanmelden voor het panel

Bekijk ook

SAMENVATTING | Feyenoord - PSV

Video

'We hebben onszelf tekort gedaan'

Video