Ga op PSV-pad tijdens campagne ‘Ontdek de Eredivisie’

Ga op PSV-pad tijdens campagne ‘Ontdek de Eredivisie’
2 min

Op zoek naar een activiteit in deze dagen? ESPN, AD, Santos, Triple Double en KPN zijn ter viering van 65 jaar Eredivisie de campagne “Ontdek de Eredivisie” gestart. In dit initiatief worden supporters via een interactieve kaart meegenomen door de geschiedenis van de 54 (ex-)clubs uit de Eredivisie.

Op pad met PSV
Supporters kunnen via het platform “Ontdek de Eredivisie” langs bij verschillende kenmerkende plekken van de club. Tijdens de tour krijgen de fans verschillende feiten, anekdotes en beelden te zien. De tour kan online, maar ook fysiek.Via de GPS op hun telefoon kunnen supporters op pad gaan om deze bijzondere (PSV-)plekken zelf te ontdekken zoals het Stadhuisplein en de Zuiltjes Philipsdorp.

Videoserie
Naast het platform loopt er ook een videoserie op ESPN en AD waarin voetbaljournalist Sjoerd Mossou langsgaat bij de verschillende voetbalsteden. Van maandag 22 december tot en met maandag 24 januari staan er tien clubs ingepland. PSV volgt in het tweede seizoen. Wanneer de opnames zijn, is nog niet bekend.

Meedoen aan Ontdek de Eredivisie kan hier.