Fotoverslag Glasgow Rangers - PSV (0-1)

Artikel
Fotoverslag Glasgow Rangers - PSV (0-1)

PSV plaatste zich donderdagavond in Ibrox Stadium voor de ¼ finale van de UEFA Europa League, na een 1-0 uitzege op Glasgow Rangers. Jeremain Lens scoorde in de 13e minuut van de wedstrijd de enige en winnende treffer van het duel. Een uitgebreid fotoverslag van deze wedstrijd.

PSV plaatste zich donderdagavond in Ibrox Stadium voor de 1/4 finales van de UEFA Europa League, na een 1-0 uitzege op Glasgow Rangers. Jeremain Lens scoorde in de 13e minuut van de wedstrijd de enige en winnende treffer van het duel. Een uitgebreid fotoverslag van deze wedstrijd.

De mascotte van de Rangers luistert naar de naam Broxi. De mascotte van de Rangers luistert naar de naam Broxi.
De elf die aan de wedstrijd begonnen, met rechtsboven Abel Tamata. De elf die aan de wedstrijd begonnen, met rechtsboven Abel Tamata.
Een minuut stilte voor de slachtoffers van de zeebeving in Japan. Een minuut stilte voor de slachtoffers van de zeebeving in Japan.
Een groot spandoek van PSV Fans United langs het vak met PSV-supporters. Een groot spandoek van PSV Fans United langs het vak met PSV-supporters.
Atiba Hutchinson in duel met Steven Davis. Atiba Hutchinson in duel met Steven Davis.
Na een voorzet op maat van Balázs Dzsudzsák scoorde Jeremain Lens de 0-1. Na een voorzet op maat van Balázs Dzsudzsák scoorde Jeremain Lens de 0-1.
De verdiende voorsprong wordt uitbundig gevierd door de PSV'ers. De verdiende voorsprong wordt uitbundig gevierd door de PSV'ers.
Doelman Neil Alexander baalt vreselijk van de vroege achterstand. Doelman Neil Alexander baalt vreselijk van de vroege achterstand.
Ola Toivonen is Steven Whittaker de baas, maar de Zweed wordt gehaakt. Ola Toivonen is Steven Whittaker de baas, maar de Zweed wordt gehaakt.
De Canadees Atiba Hutchinson met in zijn rug Maurice Edu. De Canadees Atiba Hutchinson met in zijn rug Maurice Edu.
Toivonen wordt onreglementair afgestopt door Madjid Bougherra. Toivonen wordt onreglementair afgestopt door Madjid Bougherra.
Balázs Dzsudzsák bedankt de PSV-supporters na het laatste fluitsignaal. Balázs Dzsudzsák bedankt de PSV-supporters na het laatste fluitsignaal.
De supporters van PSV hebben een mooie avond beleefd op Ibrox. De supporters van PSV hebben een mooie avond beleefd op Ibrox.
Ola Toivonen en Marcelo genieten nog even na van de overwinning Ola Toivonen en Marcelo genieten nog even na van de overwinning
Als het stadion al bijna leeg is, vieren de spelers en supporters nog feest. Als het stadion al bijna leeg is, vieren de spelers en supporters nog feest.