Feliciteer Cocu, afscheid Schaars

Feliciteer Cocu, afscheid Schaars
2 min

Phillip Cocu zat vorige week zaterdag voor de 150e keer als hoofdcoach op de PSV-bank. Mister PSV Willy van der Kuijlen overhandigt de hoofdcoach daarom na afloop in de kleedkamer een mooie herinnering. Jij kunt Cocu feliciteren met een boodschap op de schermen van het Philips Stadion.

Prijzen
Cocu coachte PSV tegen FC Utrecht naar zijn 101e overwinning met de ploeg. Onder de geboren Eindhovenaar, die sinds 2013 hoofdcoach is, won PSV tweemaal het landskampioenschap, even zo vaak de Johan Cruijff Schaal en reikte het vorig seizoen tot de achtste finale van de UEFA Champions League. In 2012 won hij als interim-trainer bovendien de KNVB Beker.

Feliciteer Phillip!
Feliciteer Phillip Cocu zelf! Met ingang van dit seizoen kan jij iedere wedstrijd jouw boodschap op de grote schermen van het Philips Stadion zien, via onze socialwall. Ook een felicitatie. Stuur een bericht via Instagram of Twitter (met foto), gebruik daarbij de hashtag van de wedstrijd van de dag – in dit geval #psvaz – en wie weet zie jij jouw bericht terug in het Philips Stadion. De socialwall is voorafgaand aan het duel en tijdens de rust te zien op de vier grote schermen in het Philips Stadion en op de TV’s in de gemeenschappelijke ruimtes.

Afscheid Stijn Schaars
In de rust neemt PSV afscheid van Stijn Schaars. De middenvelder vertrok deze zomer na twee landstitels in drie seizoenen naar sc Heerenveen. Halverwege het duel met AZ, de ploeg waartegen Schaars afgelopen weekend zijn eerste treffer in Friese dienst maakte, bedankt PSV Schaars voor zijn inbreng de afgelopen jaren. Ook jij kunt Stijn bedanken met een bericht op de schermen!

Bedank Stijn via onze socialwall Bedank Stijn via onze socialwall