FC PSV Magazines in de bus

Artikel
FC PSV Magazines in de bus

Vanaf vandaag valt er weer een nieuw FC PSV Magazine op de mat. Met dit keer in beide magazines een interview met Luciano Narsingh.

Interview met Luciano Narsingh
FC PSV-leden Leco Verbeek (12) en Joep Strooper (10) mochten samen op pad. Voor het FC PSV Magazine interviewden ze Luciano Narsingh. De antwoorden van Joep staan in het FC PSV Magazine voor leden van zeven tot en met tien jaar. Leco mocht Luciano interviewen voor de oudste FC PSV-leden.

Twee FC PSV Magazines
Dit keer komen beide varianten van het FC PSV Magazine tegelijk uit. In het magazine voor leden tot en met tien jaar lees je alles over Bart Ramselaar en kom je met de woordzoeker meer te weten over Héctor Moreno. In het magazine staan weer veel puzzels waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Voor de oudste leden, tot en met elf jaar, is er een grotere variant van het FC PSV Magazine. Zij lezen alles over Luuk de Jong, komen meer te weten over de transfermarkt en zien welke Braziliaanse toppers bij PSV hebben gespeeld.

Prijsvragenmail
Tegelijk met het magazine ontvang je ook de FC PSV Prijsvragenmail in je mailbox. Dankzij de prijsvragenmail kun je heel makkelijk deelnemen aan de prijsvragen uit je FC PSV Magazine. Maar er staan ook drie extra prijsvragen in! Heb je de mail niet ontvangen, laat het weten via fc@psv.nl. Veel leesplezier en succes met de prijsvragen.